MENY
En reise gjennom Øst-Asias fineste tradisjonelle retter
— Autentisk | Fersk | Håndlaget —
Forretter
Venteretter
Spicy Edamame
118,-Dampede soyabønner med chili og sesam
Edamame
110,-Delikate kokte soyabønner med havssalt
Happy Snack
110,-Rekechips og cashewnøtter med søt chilidip
Forretter
Vårrull Biff
159,-Finhakket biff, spisskål & hvitløks-chillisaus dipp
Wokristet Stor Kongescampi
165,-Chilimarinert kongescampi ristet i wok a la minute
Grillede Kamskjell
165,-Delikate kamskjell servert med fyldig hvitløks-bønnesaus
Okse Tataki Chi Style
179,-Tynne skiver lettstekt okse indrefilet med tao-saus, vårløk, sesamfrø & lime
Chi Scampi Tempura
175,-Sprø tempura med scampi, servert med soya-ingefærsaus
Biff Yakinaku
179,-Biffstrimler i thai-style dressing
Yakitori
188,-Grillet kyllingspidd med chefs teriyaki saus
Black Cod
185,-Mør torskefilét i mangosaus
1/4 Crispy Duck
375,-Forrett til 1-2 personer. Ekstra tilbehør (40,- per type)
Asiatisk Salat
Fried Soft Shell Crab Salat
189,-Sprø soft shell-krabbe med mango-majones
Crispy Fish Salat
189,-Sprøstekt fisk toppet med sesamdressing
Supper
Miso Suppe
145,-Delikat miso med scampi, sjøtang og vårløk
Kimchi Skalldyrsuppe (Sterk)
149,-Kraftig kimchi-base med assorterte skalldyr og chilinoter
Tom Yum Suppe (Sterk)
159,-Syrlig-spicy suppe med scampi, kamskjell, blåskjell og koriander
Szechuan Suppe (Sterk)
130,-Szechuan-suppe med kylling, skinke, sopp, gulrøtter og bambusskudd
Wonton Suppe
145,-Myke wonton-dumplings fylt med kylling og scampi
Dim Sum
Vietnamesiske Vårruller
150,-Scampi, svinekjøtt og glassnudler med nuoc mam-saus
Ha Gau
139,-4 stk dampede scampi-dumplings med chiliolje-dipp
Siu Mai
138,-4 stk svine- og scampi-dumplings med chiliolje-dipp
Thai Fishcakes
125,-Asiatiske fiskekaker servert med chilisaus
Spicy Vegetar Samosa
145,-Sprøstekte samosaer fylt med krydrede grønnsaker og erter
Sprøstekt Wonton
145,-4stk friterte wonton-dumplings med kylling og scampi
Dim Sum Plate
180,-Kokkens utvalg av 5 forskjellige dim sum
Man Tao
55,-Stekte kinesiske boller
Sushi
Signature Sashimi
Sashimi av Laks
189,-Fersk laks servert med asparges og ponzu-yuzusaus
Mix Sashimi
189,-5 varierte biter av fisk og skalldyr, servert med wasabi-yuzusaus
Carpaccio
199,-Grillet kamskjell og tunfisk med trøffel-yuzusaus
Hamachi Jalapeno
195,-Yellowtail med shisosaus og et hint av trøffelolje
Kveite Ceviche
175,-Delikat kveite servert med salsa dressing
Special Platters
Zen Deluxe
415,-12 biter nigiri og 3 biter maki
Chi Plate
438,-6 nigiri, 6 biter maki, 6 skiver sashimi
Chi Special Sashimi
610,-11 assorterte fisk og skalldyr
Specialty Rolls
Softshell Crab Maki
189,-Sprøfritert krabbe servert med avocado, agurk, lakserogn, sesame dressing
Scampi Tempura Maki
175,-Fritert scampi servert med flyvefiskerogn, avocado, agurk, kumquat-mango misosaus
Spicy Crunchy Maki
175,-Tunfisk, kimchisaus, avocado, chilimajones
Grillet Laks Maki
175,-Grillet laks, avocado, agurk, majones, kabayakisaus
Futo Maki (Sprøstekt)
185,-Scampi, omellet, flyvefiskerogn, avocado, agurk, chilimajones
Crispy Laks Maki (Spicy)
175,-Laks, vårløk, tempura flak, Jalapeño saus, crispy sushiris
Rispapir Scampi Tempura Roll
165,-Tempura scampi, salat, asparges
Kveite Salsa Maki (8 biter)
182,-Guacamole, syltet røkløk
Laks Tartar Maki (8 biter)
182,-Yuzu-marinert laks, chili, koriander
Avocado Maki
155,-Avocado, agurk, tempura asparges, mangomajones
Chi Specialities - Nigiri 2 biter / Sashimi 3 skiver
Østers (1stk)
55,-Serveres med chili ponzu saus
Grillet Laks Toro
88,-Saftig grillet laks glasert med en rik Toro-inspirert glaze
Biff Yakiniku
95,-Møre biffstrimler grillet i yakiniku-stil og glasert med en rik umami-saus
Spicy Kamskjell
95,-Lett stekt kamskjell med varmende chili og frisk lime
Lett Grillet Argentine Prawn
108,-Servert med hoisin saus
Rå - Nigiri 2 biter / Sashimi 3 skiver
Sea Bass
78,-Hamachi
95,-Tunfisk
78,-Kveite
75,-Laks
75,-Flambert Laks Nigiri
75,-Kamskjell
90,-Lakserogn
75,-Flyvefiskerogn
85,-Vegetar - Nigiri 2 biter / Sashimi 3 skiver
Sweet Omellet
55,-Avocado
68,-Kapa (Agurk)
55,-Asparges Tempura
65,-Kokt - Nigiri 2 biter / Sashimi 3 skiver
Grillet Ål
90,-Octopus
75,-Kokt Scampi
79,-Hovedretter
Hovedretter Szechuan
Seafood Plate A La Chi
460,-En kombinasjon av hummer, steinbit, scampi, grønnskjell og kamskjell, servert med asparges og babymais i en aromatisk tomat-chilisaus med kinesiske og italienske urter
Grillet Lammecarrè
399,-Marineres på asiatisk vis og serveres med wokkede grønnsaker, rødløk, kongeøstersopp og søtpoteter i szechuan chilisaus
Tiger Scampi Thai Ha
335,-Saftig kongescampi wokket med squash, paprika, shii-take og sitrongress i en aromatisk saus av Szechuan- og thailandske krydder
Szechuan Spicy Scampi
335,-Chilipeppermarinerte store kongescampi ristet i wok a la minute, servert med vår hjemmelagde Tao-saus
Kinesisk Pepperbiff
335,-Marinert indrefilet på kinesisk vis med friske grønnsaker i en aromatisk sort peppersaus
Kam Kon Pot
329,-En spennende sammensetning av biff, kylling, kongereker og kamskjell med kongeøstersopp og grønnsaker. Serveres i en varm pot med hvitløk - chilipepper saus
Hoi Sin Pot
330,-En rett bestående av det gode havet har å tilby - steinbit, stor kongescampi, kamskjell, yu - tan (akkarboller) og grønn asparges. Retten blir tilberedt i en sursøt sacha chilisaus
Pannestekt Steinbit
369,-Serveres med kjøkkensjefens grønnsaker, toppet med grillet kamskjell og scampi
Lobster Kung Pao
460,-Halv hummer, scampi, cachewnøtter, grønnsaker, plum wine, chilisausen
Gon Cio Ao Yok Si
289,-Strimlet, tørrstekt biff med grønnsaksjulienne i en klassisk chilisaus
Kung Pao Kylling
288,-Ristet kyllingfilèt med assorterte grønnsaker og cachewnøtter i en hvitløks - chilisaus
Kylling Karri Chi Style
288,-En spennende smaksopplevelse av karri på thailandsk vis. Tilsatt kokosmelk og sitrongress som gir særpreg på sausen
Wai Kei Sio Ap
365,-Sprøstekt and på tradisjonell kinesisk vis med sesongens grønnsakspaysanne og den krydrede woi wor sausen
Ribbe Szechuan
299,-Ribbe marinert på kinesisk vis og stekes sprø, garnert med grønnsakeri en sursøt-chilisaus
Vegetar Hot Pot
260,-Sesongens grønnsaker og tofu wokket a la minute i en krydret hvitløkschilisaus
Hovedretter Kanton
Biff i Østersaus
288,-Strimlet biff med sesongens grønnsaker i en aromatisk soyasaus
Koloyuk
288,-Innbakt svinekjøtt i sursøt saus på kantonesisk vis
Sweet & Sour Scampi
335,-Innbakte kongereker med assorterte tempuragrønnsaker servert med sursøt saus
On Kei Sio Ap
369,-Grillet and på peking vis med kjøkkensjefens grønnsaker i yakitori saus. Toppet med tao - saus som setter en spiss på retten
Hovedretter Kontinental
Husets Indrefilet
415,-Okse indrefilet servert med grønnsaker. Til denne retten kan du velge mellom Bakt Potet eller Pommes Frites og Bearnaise - eller Peppersaus
Chef's Recommendation
1/2 Duck for 2 personer
650,-Sprøstekt soyabraisert and med kjøkkensjefens aromatiske kryddere serveres med pannekaker, og hjemmelaget hoi sin saus. (Ekstra tilbehør 40,- per type)
Barnemeny
Kinesisk Barnetallerken
110,-Kylling med bambuskudd og champignon i lys saus
Pølse og Pommes Frites
110,-Kylling med Pommes Frites
110,-Desserter
Stekt Banan
145,-Fritert banan pyntes med fersk frukt og serveres med vaniljeis
Chocolate Heaven
145,-Sjokoladeterrin med assorterte frukter
Pastry Chef's Cake
145,-Kjøkkensjefens nåværende kake servert med fersk frukt
Mangopudding
145,-Mangopudding servert med fersk frukt
Dobbel Sorbet
145,-To kuler sorbet med fersk frukt
Banansplit
145,-Banansplit med 3 kuler is (vanilje, jordbær og sjokolade). Servert med krem og sjokoladesaus